År 2017 blev Scandidact exklusiv distributör av RealityWorks sortiment i de nordiska länderna – inklusive den populära RealCare Baby®. Ett ökat fokus på föräldraskap och familjeplanering har redan gjort RealCare Baby® till ett populärt inlärningsverktyg. 

År 2018 blev Scandidact exklusiv distributör av iSandBOX i de nordiska länderna. Ett ökat fokus på framtida möjligheter inom digital varumärkeskommunikation och medieutbildning har redan gjort iSandBOX till ett populärt verktyg inom såväl inlärning, terapi som underhållning. 

Scandidact är ett modernt företag med tre affärsområden. Våra kunder finns främst i Danmark, men vi exporterar även våra produkter globalt. Vårt mål är och har alltid varit att leverera och tillhandahålla service för kvalitetsprodukter, där design och användarvänlighet möts. Vi letar kontinuerligt efter nya produkter som kan komplettera våra befintliga. Så om du har en idé eller produkt som skulle kunna vara intressant, vänligen kontakta oss 

Biologi - Natur/Teknik: Sedan 1969 har Scandidact varit en aktör på denna marknad inom vilken vi säljer till det offentliga och industrin, men också till privatpersoner. 

Bioscience: Detta affärsområde bildades 1972, inom vilket vi säljer forskningsutrustning till det offentliga samt till ledande danska företag. 

Hälsa: Är det nyaste området och etablerades 2002. Här ligger kärnkompetensen på anatomiska modeller och simulatorer som säljs inom det offentliga och till industrin. 

Lite historia.
Scandidact grundades 1969 av konservator Ole Nielsen, som ägnade sig åt försäljning av undervisningsmaterial – främst för biologi – på alla nivåer från förskola till gymnasium, till tekniska skolor, naturskolor, sjukhus och universitet samt privata företag. Han drev företaget framgångsrikt och överlät i maj 2011 sitt livsverk till nya ägare.